MEILLE TÖIHIN

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään meidän palveluksessamme, voit jättää hakemuksen linkin kautta löytyvän lomakkeen avulla.
Klikkaa työhakemuslomake auki tästä.6.12.2017 paikka avautunutHaemme lisävahvistusta tiimiimme. Oma-aloitteisia, loistavan pelisilmän ja reippaan asiakaspalveluasenteen omaavaa baarimikkoa/pirkkoa,itäkeskukseen.

Toivomme sinulta:
- Mielellään vähintään 2 vuoden työkokemusta baarimikon työstä ja anniskelupassi (VVlisän omaava,  ja mm.. juomasekoitusten valmistaminen)
- Asiakasystävällistä otetta
- Ammattimaista otetta työhön
- Oma-aloitteisuutta
- Korkea työmoraali ja stressinsietokyky
- Sujuva suomen kielentaitoa.
 Black Birdin aukiolo-ajat ovat; Joka päivä kello 9.00-04.00 Työ on vuorotyötä.


Arvostamme positiivista asennetta, kokemusta, oma-aloitteellisuutta sekä reipasta tekemisen otetta! Ole siis rohkea ja laita hakemuksesi osoitteeseen satu.lindqvist@onniravintolat.fi   ja keskustellaan lisää työhaastattelun yhteydessä!
Lisätietoja antaa Ravintolapäällikkö Satu Lindqvist 040-5561698


Työharjoittelu Black birdissä

Ravintolamme tarjoaa opintoihin sisältyviä harjoittelupaikkoja mahdollisuuksien mukaan. On myös mahdollista, että emme pysty tarjoamaan sinulle harjoittelupaikkaa. Olemme sinuun yhteydessä vain, mikäli meillä on tarjota sinulle työharjoittelupaikka.

Työharjoittelumeillä  antaa sinulle arvokasta työkokemusta tulevaisuutta silmälläpitäen ja pääset myös kokeilemaan oppimaasi ja kehittämään työelämässä tarvittavia sosiaalisia taitoja. Työharjoittelusi on asiakaspalvelua, tilausten tekoa, budjetointia, markkinointia, HR-osaamista, yms.

Kerro hakemuksessasi ajankohta, milloin haluat tulla harjoitteluun. Mitä tarkemmin pystyt määrittelemään työharjoittelusi sisällön ja harjoitteluajankohtasi, sitä helpompi meidän on esittää sinulle mahdollinen harjoittelupaikka. Harjoittelija ei ole työsuhteessa, joten harjoitteluajalta emme maksa palkkaa.